![]() |
| | #1 |
| Türkiye’yi 3 kelimeyle tanımlar mısın? | |
| |
| | #2 |
| vatan. kan. şehit.. 👍 2
________________ ✨ ![]() | |
| |
| | #3 |
| Adaletsizlik, işsizlik, kadın cinayetleri. 👍 2
________________ Eğer bir kelime olsaydım Eyvallah olurdum. Uçsuz bucaksız olup içimde, onlarca kelime ve duygu barındırırdım. Haklısın, üzgünüm, mühim değil, iyiyim. Bazen bir kabulleniş, bazen bir boşveriş, bazen de bir vazgeçiş olurdum. Sert görünüm altında, bir o kadar duygusal bir ruha sahip olurdum. Çok dile gelmez, bitişleri sevmezdim.. | |
| |
| | #4 |
| Ansiklopedilere sığdıramadıkları bu ülkeyi 3 kelime ile tanımlamak? iyimiş..
________________ ครࠋค รเгค๔คภ ơࠋ๓ค๓เ ๒єкࠋє๓є! ςยภкย ๒єภ ‘๒єภ’ ơࠋค๒เࠋ๓єк เςเภ ςơк ๒є๔єࠋ ๏๔є๔เ๓. | |
| |
| | #5 |
| At, avrat, silah
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | |
| |
| | #6 |
| Atatürk - Kuvayı Milliye - Çay | |
| |
| | #7 |
| 👍 1
________________ Düştüğüm her kuyudan mücadele ederek çıkmayı çocukken öğrendim. "Aslolan hayattır, hayat da BEŞİKTAŞ" [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #8 |
| Terör, Vahşet, Corona
________________ . | |
| |
| | #9 |
| Atatürk, vatan, hasret
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #10 |
| Ne bakıyon gardaş ? 👍 1
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |