![]() |
| | #1 |
| Allah kerim fatih terim Bu espriyi yapmayacaktın neyse ![]() 👍 1 | |
| |
| | #2 |
| Elde ettiği başarıları hiç kimse elde edemediği için bir türlü sevilmeyen efsane teknik direktör, her gidişinde mumla aranan, her kapısı çalındığında başım üstüne diyen başka bir teknik direktör daha var mıdır? O kadar sevmeyenine inat TERİM der geçerim.. 👍 1
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #3 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| | #4 |
| Futbolun malum kişisidir. Gittiği zaman futbolda büyük bir nefes alacak ve rahatlayacaktır. | |
| |
| | #5 |
| Bende çok severim açıkçası bizim futbolu çözebilen tek adam olduğunu düşünüyorum.
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #6 |
| Artık kariyerin nokta koymalı. Gs taraftarı ne düşünür bilmem ama artık tadında bırakmalılar. Gs'nin bugün ligdeki durumu da ortada. | |
| |
| | #7 |
| başarıları nedeniyle sevilmediğini düşünmek, en hafif tabiriyle acı verici. 👍 1
________________ its the hope, that kills you. | |
| |
| | #8 |
| İmparator
________________ "̶t̶h̶e̶y̶'̶r̶e̶ ̶n̶o̶t̶ ̶l̶i̶k̶e̶ ̶m̶e̶" √ | |
| |
| | #9 |
| Fanatiklerin abartısı.
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| | #10 |
| Netflix de filmi çıkacak perşembe günü onu bekliyorum ben :$
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |