IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 04 Şubat 2023, 01:53   #1
Standart iOS 17 almayacak iPhone modelleri belli oldu

iOS 17 almayacak iPhone modelleri belli oldu

Apple, gelecek aylarda iOS 17 güncellemesini yayınlayacak. Yeni özelliklerin ve iyileştirmelerin sunulacağı güncellemede firmanın eski modellerinden bazılarında güncelleme desteklenmeyecek. Peki hangi iPhone modelleri iOS 17 güncellemesini almayacak ve bilinenler neler? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Üç iPhone modeli, iOS 17 güncellemesi almayacak
Apple, her sene olduğu gibi bu sene de yeni güncellemesini Haziran ayında tanıtacak. Teknoloji devi firma, güncellemelerini WWDC’de ( Apple Dünya Geliştiriciler Konferansı) anlatacak.


iOS 17 almayacak iPhone modelleri belli oldu

Firma, bu konferansta tanıtım yaparken güncellemenin neredeyse bütün içeriğini sunuyor. Fakat ilk güncellemesinde direkt hepsini yayınlamıyor. Onları genel olarak iPhone kullanıcılarına sene içinde yaptığı güncellemelerle kademe kademe getiriyor.

Öte yandan Apple, bazı eski iPhone modellerinde de iOS 17 güncellemesinin desteğini kesecek. Teknolojik ürünleri için uzun süre yazılım desteği vermesiyle bilinen şirketin A11 Bionic işlemcisini barındıran modelleri için yazılım desteğini kesmesi bekleniyor. A11 Bionic işlemcisinden güç alan ve iOS 17 almayacak iPhone modelleri ise şu şekilde:

iPhone 8
iPhone 8 Plus
iPhone X
Bloomberg’den Apple analisti Mark Gurman, iOS 17 güncellemesi için herhangi büyük çaplı bir yenilik beklemenin doğru olmayacağını yakın zaman önce açıkladı. Çünkü Gurman, teknoloji firmasının bu sene sanal gerçeklik alanında yoğun çalıştığını ve büyük oranda ona odaklandığını belirtiyor.

iOS 17 güncellemesinde beklenen en büyük özellik ise Apple Pay Later. Apple Pay Later, herhangi bir satın alımı altı haftaya bölerek ve faiz uygulamayarak taksitlendirmeye yardımcı olacak. Bu sayede iPhone kullanıcıları, güvenli ve daha rahat bir ödeme şekli oluşturacak. Yeni gelecek güncelleme için beklenen bir diğer özellik ise iMessage için uçtan uca şifreleme.

Alıntı:
ALINTI
 
Alt 04 Şubat 2023, 08:51   #2
Standart

Millet elindeki telefonu atıp yeni model alsın diye yapmadıkları şey yok

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:28.