IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 13 Mart 2023, 21:17   #1
Standart Vivo Pad 2

Vivo Pad 2

Vivo teknoloji dünyasında fiyat performans ürünleriyle biliniyor. Marka BBK Electronics’in; Oppo, OnePlus, Realme gibi bir yan kuruluşu. Teknoloji dünyasına hızlı girişinin ardından geçtiğimiz yıl yeni ürün kategorilerine de el attı. Bunun sonucunda X Fold 2 ve Vivo Pad’i tanıttı. X Fold 2 adından da anlaşılacağı üzere katlanabilen bir telefon. Çinli markanın da ilk denemesi. Vivo Pad ise tablet kısmındaki ilk temsilci model. Son çıkan haberlere göre marka tablet konusunda ilerlemeye devam ediyor. Vivo Pad’in ikinci nesli Pad 2 modeli geliyor.

Yeni fiyat performans şampiyonu mu?

Google Play Destek Cihazları listesine baktığımızda Vivo modelleri arasında Pad 2 gözümüze çarptı. Markanın yeni modeli olarak çıkmasını beklediğimiz Pad 2 bu listeye göre PA2373 model numarasına sahip. Google Play desteği alabilmesi ve bir model numarasına sahip olması tabletin gerekli tüm resmi sertifikaları aldığını gösteriyor.



Vivo Pad 2

Listede ürünle ilgili başka bir bilgi yer almıyor. Bu yüzden özellikleri konusunda liste üzerinden bir şey söyleyemiyoruz. Sadece Vivo Pad 2’nin özelliklerinin hangi segmente göre olacağı basına sızmış durumda. Çıkan haberler ve dedikodular orta segmentin üst kısmına hitap edecek bir modeli bizlere sunuyor.

Bir önceki model Vivo Pad 1’in özelliklerine baktığımızdaysa 11 inçlik 2560×1600 piksel ekranı görüyoruz. Tablet Snapdragon 870 işlemciye sahip. Vivo Pad 2’nin aynı işlemciyle gelmesi muhtemel. Model bu işlemciye ek olarak 8GB RAM’e sahip. 128 ve 256 GB depolama ile tercih edilebiliyor.

İlk modelin kameralarını kullanıcılar “bir tablet için oldukça iyi” olarak değerlendirmişti. Pad 1 13MP arka kameraya ve 8MP+3D ToF ön kameraya sahip. 8040mAh bataryası kutusundan çıkan 44W adaptörüyle hızlı şarj edilebiliyor. Bu tabletin fiyatıysa ABD pazarında 390$ (8GB/128GB), 470$ (8GB/256GB) olarak değişiyor.

Vivo Pad 2

Vivo Pad 2’nin hangi ülkelerde satılacağı veya ne kadar bir fiyat etiketine sahip olacağıysa belli değil. Google Play Destek listesine adı çıkan modelle ilgili tüm detaylar için tanıtım etkinliği bekleniyor. Uzmanlar listelerde adı gözüken ve seri numarası olan modelin tanıtımının yakın olduğunu işaret ediyor.


Kaynak ; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:51.