IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Jasper (https://www.ircrehberi.net/jasper/)
-   -   Buluşma Ve Ekip Kurma Hikaye Serisi (https://www.ircrehberi.net/jasper/61295-bulusma-ve-ekip-kurma-hikaye-serisi.html)

Jasper 16 Mart 2021 22:01

Buluşma Ve Ekip Kurma Hikaye Serisi
 
Forum Buluşması
İstanbul'un Güzel Bir Semti Olan Nişantaşında Güzel Bir Gündür.Site Sahibi Olan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ekibi İle Beraber Bir Buluşma Düzenlemek İster.O Aralar Da Herkesin İşi Olur Ancak Bu Buluşma 19 Haziran'a Ertelenir. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'in Ekibi Toplam 20 Kişiden Oluşmaktadır.Bir Çoğu 25 Yaş Üstü Olup Sadece 1 Kişi 25 Yaş Altındadır.Ekip İse Yeri Geldiğinde Gülen Yeri Geldiğinde Birbirine Destek Olan Bir Ekipmiş.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ekibi Sitede Toplayıp Herşeyi Organize Etmişlerdir.İzinler Alınmış Olup İstanbul'un Nişantası Semtinde Buluşma Olacaktır.Tarihler 1 Temmuz'ı Gösterir. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Buluşma Yerine Geçerler ve Beklemeye Başlarlar.İlk Gelenler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'dır. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hep Beraber Gelmişlerdir. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] De Gelenlerden Bazılarıdır Ama Kadro Nerdeyse Tamamdır.O Da Ekibin En Genci Olan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'dır.

Herkes Masaya Yerleşmiş Olup Ekip Tanışmaya Başlar. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Masanın Başına Otururlar Ve Şöyle Bir Konuşma Geçer ve O Sıradaa Yemekler Yenmekte Olup:
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Merhaba Arkadaşlar İlk Öncelikle Nasılsınız Diyerek Başlayım.
Hepsinden İyiyiz Sen Nasılsın Diye Sesler Çıkar.
Omen : Bende İyiyim Arkadaşlar 1 Yılın Ardından Hem Zorluklarla Hemde Mutlulukla Geçirdiğimiz 1 Yılın Ardından Hepinize Tşk Etmek Adına @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile Ben Bu Buluşmayı Düzenledik Ve Bu Ekibe 3 Kişi Daha Gelecek Onu Da Söyleyim.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : İyi Ettin Omen Abi De Bu Yeni Gelenler Kim? Diyerek Gülümser.
- Omen: Güzel Soru Kardeşim. Yazılarını Okuduğum İki Kişi Var Biri @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] diğeri de Jasper.İkiside Çok Güzel Yazdıkları İçin Ekipte Olmalarını İstiyorum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Peki Diğeri Kim Omen?
Omen : @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] diye Biri. Yönetimi İyi Ayrıca BoSs ile Jasper İle Arkadaşmış.Boss İle Elfida Teklifimi Kabul Ettiler Ancak Jasper Düşünmek İstiyormuş. Ve Bu Arada Jasper Senden Daha Genç.
Lareina: No Problem.
Omen: Haber Verdim İkisi Yolda Ancak Jasper Gelemeyeceğini Belirtti.
Yazgı: Neden Peki Omen Bey?
Omen: Okulu Varmış.
Boss İle Elfida Yola Çıkıp Yeni Ekiplerinin Yanına Varmışlardır Ancak Jasper Okuldadır.Jasper Okulda Hikaye Yazarken Omen Ve Ekibi Güzel Bir Eğlence Yapmışlardır.Jasper Hala Düşünmektedir Ve Telefonu Eline Alır Ve BoSs'a Mesaj Atar:
Jasper: Abi Ben Okuldan Çıktım Eve Geçiyorum Sizin Gününüz Nasıl Geçiyor?
BoSs: İyidir Abisi Bize Gelen Teklifi Kabul Ettik Şuan Onlarlayız.
Jasper: Hmm Anladım Abi.Ama Ben Şimdiden Söyleyim Cevabımı Hayır Gibi Gözüküyor Ancak Hiç Belli Olmaz
BoSs: Sen Bilirsin Kardeşim.Akşam Buluşuyoruz Demi?
Jasper: Tabiki Abi.
Omen Ve Ekibi Yemek Yedikten Sonra Herkes Dağılmış Akşam İse Boss ve Elfida Jasper İle Buluşup İşi Bağlamaya Çalışır.Jasper Düşüneceği Söyleyip Konuyu Kapatır.Herkes Evine Geçmiştir.

DEVAM EDECEK…

DİPNOT:Herkese Merhabalar Ben Jasper Öylesine Birşeyler Yazmak İstedim.Devamı Yarın Saat 19:30'da Gelecektir.İstediğiniz Kişiler Varsa Ekleyebilirim. Herkese Tşkler Ve Kusura Bakmayın İsimlerinizi Kullandığım İçin.

Lareina 16 Mart 2021 22:08

Hahahaha emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok keyifli bir yazı olmuş :sas

ZaLim 16 Mart 2021 22:14

keyifli bir yazı olmuş, yüreğine sağlık

Sim 16 Mart 2021 22:17

emegine saglik @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Pia 16 Mart 2021 22:33

Emegine kalemine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] harika olmuş

Phoenix 16 Mart 2021 22:54

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] devamını beklerken şunu ilk farkeden olarak belirtmek istiyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cigim nerdeee :gulmektencatlayan::gulmektencatlayan:

LaviNia 16 Mart 2021 23:06

Emeğinize sağlık

Siyah 16 Mart 2021 23:08

Gülümseten, keyifli bir paylaşım olmuş.

Başak 16 Mart 2021 23:50

Emeğinize Kaleminize Sağlık..

KuzeyAras 16 Mart 2021 23:54

Emegıne Saglık.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:52.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2023 | IRCRehberi