Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Haziran 2021, 13:31   #147
mazafaka
Domain/Grafik/Sosyalmedya
mazafaka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
oMeN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yunus yıllardır bu işin içerisindesin ve sende biliyorsun ki yeri geldiğinde Forumun akıbetini zora veya sıkıntıya sokacak haberler yönetim kararı ile ya çöpe atılır yada komple silinir. 1 Hafta önce bununla ilgili kararı yönetim olarak almıştık biz o ve benzeri konulara izin verilmeyecek diye. Bunun korku ile alakası yok ; alakalı olan durum Forumun zarar görmemesi, zira Sende çok iyi biliyorsun ki maalesef Hak ve hukuk anlamında ülkece sıkıntılar yaşandığına hepimiz şahit oluyoruz. Yapılan işlemde herhangi bir sorun yok ek olarak sana bilgi olarak Pm atılmış buna rağmen böyle bir konu açmamalıydın hele ki o koyduğun avatar sana hiç yakışmamış. Geçen bir dostumuz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] de aynısı yaparak aynı tepkiyi vererek beni şaşırtı. Beni üzen değer verip saydığım dostlarımızın böyle yapması yani verilen kararlara benim bildiğim Saygı gösterilir bu derece tepki değil. Bizler yabancı değiliz ki? istediğinizde her türlü ulaşılabilen insanlarız. Olmadı yani hoş değil bu yaptığın, Hele ki sen gibi bir insanın..
Kardeşim ben bu ülke de dönen dolapları, yapılan haksızlıkları eleştirmek adına kendimi feda ederek tweetler atmışım, sözkonusu mafya lideri tweetimi paylaşmış yaklaşık 2 milyon kişi görüntülemiş, etkileşim almış .. ben bunları göze almışım ve gelip burada dost bildiğim insanlarla paylaşmışım; Sen bunu yayinlayacak cesareti gösteremiyorsun.

Tabi ki kızacağım sana ve aldığınız bu karara .. Diğer forum silmedi, engellemedi.Aldığın başka bir karar olsa saygı duyarim ama burada söz konusu vatan.. Sizin bana saygı duymanız gerek.