Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Haziran 2021, 03:18   #145
ZaLim
hepSi bir yaLan . . .
ZaLim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Bizim burada aldığımız karar ''konuyu açan kişi kim olursa olsun içerisinde Sedat PEKER ismi geçen her konunun silinmesidir.'' Öncelikle bunu belirtmek istiyorum.
Bu karar ismi geçen şahsın 1 ay önce yayınlanan ilk videosundan sonra forum içerisinde açılan konular ve yapılan yorumlarla işin içinden çıkılmayacak bir duruma doğru gittiğini görmemizle alındı.
Bu karar yasal olarak hiç bir sürece dahil olmamak için alınmış bir karardır.
Çok şükür kimseden korkumuz yok, mesele korku meselesi değil; yaşanılan olaylara müdahil olmama meselesidir. Bir taraf seçmemek adına engel oluyoruz. Sedat PEKER'in seveni yada sevmeyeni olabilir. Görüşlerine destek vereni, eleştireni de olabilir. Videolarına inananı, inanmayanı da olabilir. Ancak onların tartışılacağı yer burası değildir.

Bir daha belirteyim 'IRCREHBERI.Net' içerisinde daha önce belli aşamalarda siyasi konulara yer verilmediği gibi yine siyasetle alakalı bir gündem maddesine onay vermiyoruz. Bu yönetimce alınan bir karardır. Gerçeklerin açığa çıkmasını, suçluların cezasını çekmesini, bu ülkenin adilce yönetilmesini bu forumda yer alan üyelerin büyük çoğunluğunun isteyeceğinden şüphem yok. Ancak bunun yeri burası değil.

Ayrıca forum sitemizde üyelik silme gibi bir işlem söz konusu değildir, konuyu şimdilik açmıyoruz ancak üst yönetim konunuzla alakalı bir değerlendirme yapıp tekrardan bir karar alacaktır. Bunun sonucunu da sizlere bildiririz.

Keyifli forumlar dilerim..

________________

Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . .
Bırak elinde ki kalemi diyorlar,
bırak şeytan doldurur.
Ve bugün imge dediğin her şey,
bir anda bizim gibi bir katil olur.
.


hepSi bir yaLan . . .