Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Mart 2023, 14:24   #18
Kardelen
Soyle.net&Sohbetburada.com
Kardelen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Smile

Alıntı:
Malefiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tebrik ederim.
Müsadeniz olursa bir kaç soru sorabilir miyim

Hayatta her şeyi deneyerek öğrenenlerden misiniz yoksa hayata karşı normalde çekingen bir tavrınız mı var?
Sizi hayatta bir adım öne taşıyan şeylerin neler olduğunu düşünüyorsunuz?
Hayatta neyin peşinden koşuyorsunuz?
Asla yapmam dediğiniz şeyler var mı?
Sizce zor bir insan mısınız?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Herşeyi elbette deneyerek yaşayamayız ama bizi bir sonraki evreye taşıyan yaşayarak edindiğimiz tecrübelerdir aklımın duygumun eşit olduğu bir konuda çekinmem yaşarım sonuç ne olursa olsun
Hayat cesur insanları sever cesaret her zaman bir adım öteye taşır bizleri . Mecazen söylüyorum gözü kapalı ateşe atlamam. doğru bildiğim yolda emin bir şekilde yürürüm.
Hayatta bana iyi gecelek herşeyin peşinden koşarım inat edip hırs haline getirdiğimiz konuların ardından gitmemeliyiz bu sadece ruhumuza vereceğimiz bir zarar olur ( bu cümleyi tecrübeme dayalı kurdum )
Bundan sonra asla yapmayacağım dediğim şeylerden bir tanesi gereğinden fazla değer vermemek. Sorunu okuduğum da aklıma ilk bu geldi .)
Başkalarının gözlerinden kendimize bakmak bazen çok zordur kendinizi iyi yerde görüyorsunuzdur ama karşınızdaki bunun tam aksini düşünür yada kendimizi kötü zannederiz yine karşımızda ki insan bizim iyi olduğumuzu söyler. Buna binaen insanın kendini tanıması çok zordur dünyanın en zor işi olabilir yani zor veya kolay biriyim diyemem kolay iletişim kurarım ama sınırlarım vardır .
Tabi çok duyduğum bir söz var Real ve sanal çevremdeki insanlar Cadı ve zor olduğumu söyler . keyifli sorulardi teşekkür ederim

________________

🌙
Avicii